TARJOUKSET


 

Syyskauden sesonki on alkanut

Tervetuloa myymälän tutustumaan vaihtuviin tuote-etuihin ja sesongin tuotteisiin. Nyt juuri kysyntää on sisustuspintamateriaaleille lattiasta kattoon - ja niitähän meillä onkin ilo esitellä. Olemme panostaneet sisustusosastoon ja tuotteiden esille panoon mm. tapetoiduin malliseinin, lattioin, ja niin edelleen. Pääset näkemään, miltä pohtimasi tuotteet näyttävät isompana pintana.

Toisaalta talven hiljainen saapuminen tuo tarpeen lämmityspelletille, varapattereille, tai vaikkapa lämpimille työasuille ja -kengille. Renkaiden vaihtokin alkaa olla ajankohtaista: siihenkin meiltä työkaluja ja vähän myös työhaluja!

Tarjoukset vaihtelevat, erikoiserät liikkuvat nopeasti ja hinnat pyritään aina pitämään houkuttelevina. Neuvommekin Sinua pysymään parhaiten perillä näistä ottamalla Facebook-sivumme seurantaan. Klikkaa "tykkää" ja jää kuulolle hyvistä eduista ja ajankohtaisista tuotteista.

Meillä on semmoinen tahtotila, että Rautakymppi olisi maakunnan mukavin rautakauppa. Sellainen rennon ja iloisen mielen rautakauppa, jossa on kynnys matalalla kaikille asiakkaille. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, tarve hiirenloukulle tai autotallin perustuksille, meille olet tarpeinesi tärkeä ja palvelemme Sinua mielellämme. Otetaan kanssasi kierros kaupassa, varastossa tai pihamaalla ja etsitään juuri Sinun tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Meille voit aina tulla käymään, soittaa tai laittaa viestiä - olipa tarpeesi suuri tai pieni!

Lämpimästi tervetuloa Onninkujan myymälään tai vierailemaan verkkokaupassamme.