TARJOUKSET


ERIKOISTARJOUKSIA LAUANTAINA 25.11!

 

Juhlimme Black Saturday -ostospäivää Rautakympissä lauantaina 25.11. klo 9-14 ja tarjoilemme Sinulle kupposen kahvia ostosten ja erinomaisten tarjousten lomassa. Tule käymään - vaikkei olisi nyt juuri mitään ostettavaa. Käy vaikka vain moikkaamassa meitä ja tuomassa omat terveisesi kivaan kauppapäivään kyliltä. Rautakymppi on palveleva rautakauppa Teuvan Onninkujalla. Sijaitsemme vain parin sadan metrin päässä ABC:n liikenneasemalta, mutta joskus ulkopaikkakuntalaisten on meitä vaikea löytää. Sijaitsemme ABC:ltä katsottuna kantatie 67:n toisella puolella, viitoitus myymäläämme alkaa jo vilkkaasta kantatien risteyksestä. Kurvaa kohti Keitintehtaantietä ja löydät perille mustia viittoja seuraamalla.

 

- - - -

 

 

Kylmä kausi on hyvää aikaa sisäremonteille

Kylmemmällä kaudella katseet kodissa kääntyvät pihan töistä sisätiloihin. Me olemme taas varautuneet siihen ja etsineet teille kauden uutuuksista parhaimmat, klassikoista rakastetuimmat ja ajattomimmat suosikit valikoimaamme. Laajalta sisustusosastoltamme löydät kaikki pintamateriaalit sisälle lattiasta kattoon ja kaiken siltä väliltä. Olipa aikomuksesi sitten maalata, uusia lattiaa, tapetoida, fixata dc fix -muovilla, uusia listoitusta tai laittaa koko seinä uusiksi pakkeleita ja hiomista myöden, kurvaa Onninkujalle! Rautakymppi on palveleva koko perheen rautakauppa, josta löydät takuulla etsimäsi.

 

 

Palvelemme Sinua arkisin klo 8-17, lauantaisin 9-14. Ja hei, et olisi ensimmäinen asiakkaamme, joka soittelee tien päältä pelätessään myöhästyvän ja ovien ollessa kiinni.. Meidän myymälässämme asiakas tulee ensin - sovitellaan ja soitellaan siis, jos tilanne niin vaatii!

Poikkeahan tutustumaan myymälään!

 

Talvikauteen varauduttu

Myymälä on valmistautunut talven tuloon. Lumityövälineet on tuotu esiin, hiekoitushiekat ja jääsulat on aseteltu helposti saatavillesi, varastoihin on täydennetty talvikeliin sopivia työvaatteita ja niin edelleen. Tule ja hae tarpeelliset välineet uuteen vuodenaikaan.

Tervetuloa ostoksille rakentajan ja remontoijan palvelevaan rautakauppaan Teuvalle.

Onninkuja 5:ssa Sinua palvelee Rautakympin henkilökunta ja nettikaupassamme 24/7 voit itse tehdä ostoksia klikkaillen, ihan milloin sinulle sopii.

Klikkaa nettikauppaan sivun oikean laidan bannerista.